Historie

Økonomihuset fyller 40 år i 2013.

Økonomihuset er en videreføring av AS Ringerike Regnskapssentral som ble stiftet på slutten av 1973. Første medarbeider ble ansatt i begynnelsen av 1974. Johan Tuft og Bjørn Hartz kjøpte ut øvrige aksjonærer i selskapet i 1979 og det er fra dette tidspunkt virksomheten virkelig begynte å utvikle seg.

Filosofien har i alle år vært å kunne tilby tjenester litt ut over det som er forventet av et tradisjonelt regnskapsbyrå. Som en følge av dette har høy kompetanse hos ansatte alltid vært en prioritert målsetting.

Virksomheten har blitt bygget “bilag på bilag” og etter mange år i sentrum av Hønefoss, ble eget bygg innviet 1. januar 1997. På dette tidspunkt var det totalt 17 ansatt i virksomheten.

Etter flytting til Hvervenmoen fikk virksomheten virkelig mulighet til å utvikle seg, og målsettingen om et økonomihus har blitt en realitet. I kontorfellesskapet som består av SpareBank 1 Økonomihuset AS og SpareBank 1 Økonomihuset IT Nett AS er det i dag nærmere 60 medarbeidere som hver dag arbeider med å levere litt mer enn det som er forventet.

SpareBank 1 Ringerike Hadeland overtok samtlige aksjer i Økonomihuset IT-Nett AS og Økonomihuset Regnskap AS i mars 2015. Gjennom lokalt og solid eierskap har økonomihusselskapene fått et godt grunnlag for videreutvikling og vekst.

Godt arbeidsmiljø

Fokus på et godt arbeidsmiljø har ført til en engasjert stab, og medarbeidere som trives og blir i bedriften. Vi har for tiden tre medarbeidere med mer enn 25 års sammenhengende ansettelse hos oss. Vi har også vært så heldig å få dele ut Norges Vels medalje til en av våre medarbeidere som nå er pensjonist etter 33 års tjeneste.

Gjennom et aktivt forhold til utdannelse og høyskole miljøer, er det en glede å observere at yngre personer søker seg til vårt økonomihus. Vi gjør vårt ytterste for å henge med i den teknologiske utvikling, og mener vi har et meget godt grunnlag for å være en attraktiv samarbeidspartner i årene fremover.

Om Oss

Gjennom engasjement har vi som mål å holde deg i balanse - hver dag.

Kontakt Hønefoss

Karl Asbjørn Kjennerud

Daglig leder

Send e-post 32 17 92 77

» Ansattoversikt Hønefoss

Nyhetsbrev

Meld deg på eller av vårt nyhetsbrev....

»Meld på »Meld av

Noe du leter etter?

Om det er noe du ikke finner på vår hjemmeside hører vi gjerne fra deg. Kontakt oss.

Om Oss

Gjennom engasjement har vi som mål å holde deg i balanse - hver dag.

» Historie

Økonomihuset fyller 40 år i 2013.

» Idrett og kultur

Vi har alltid vært engasjert i lokal idrett og kultur.

» Jobb & utdanning

Jobb og utdanning hos Økonomihuset

» Økonomiklyngen

Økonomihuset er stolte av å være en samarbeidspartner i Økonomiklyngen som er et samarbeidsprosjekt mellom lokale regnskapsbyråer.

» Nyhetsbrev

Meld deg på eller av vårt nyhetsbrev.