Bank + Regnskap

Få en enklere hverdag med bank og regnskap på samme sted

  • Regnskapsprogram som er enkelt å bruke.
  • Hjelp når du trenger det.
  • Ingen bindingstid.
 

Prisliste

Oppstartsmøte og oppfølgingsmøte *)1 Kr. 0,-
Systemteknisk support, pr. time Kr. 0,-
Systemteknisk support årsoppgjør, per time Kr. 990,-
Regnskapsrådgiver, pr. time Kr. 990,-
Lønnsrådgiver pr. time Kr. 990,-
Annen rådgivning, pr. time Kr. 1.300,-
Etableringskostnad *) Kr. 1.200,-
Årsoppgjør Aksjeselskap **) Kr. 6.000,-
Årsoppgjør Enkeltpersonforetak **) Kr. 3.600,-

*)1 Dette inkluderer oppstartmøte på 1 time og 1 time oppfølgingsmøte 15 dager etter oppstartsmøte. Møter avholdes på TEAMS.

 

 

Du kan også kjøpe en av våre pakkeløsninger

Oppstartspakke

Oppstartspakke

Pris kr 5.900,-

Har du tatt i bruk Bank + Regnskap og trenger veiledning på faglige spørsmål om regnskap, lønn, skatt eller avgift, eller ønsker hjelp med bokføring? Ved kjøp av oppstartspakken får du 6 timer hvor en av våre rådgivere hjelper deg med det du måtte lure på. *) ***).

Kvalitetspakke regnskap per termin

Kvalitetspakke regnskap per termin

Liten pakke kr 2.000,- / Stor pakke kr 4.000,-

Et regnskap skal oppfylle lovkrav og gi riktig informasjon til myndighetene og foretaket selv. For å sikre at regnskapet og rapportering til myndigheter er riktig, må regnskapet avstemmes og kvalitetssikres. Ved kjøp av en liten kvalitetspakke får du 2 timer bistand pr termin fra en av våre rådgivere til å kvalitetssikre regnskap og rapportering til myndighetene. Har du mange transaksjoner i selskapet ditt og ser at du vil ha behov for mer enn 2 timer bistand pr termin, kan du kjøpe stor kvalitetspakke der får inntil 4 timer bistand pr termin fra en av våre rådgivere til å kvalitetssikre regnskap og rapportering til myndigheter. ***)

Kvalitetspakke årsoppgjør

Kvalitetspakke årsoppgjør

Liten pakke kr 6.000,- / Stor pakke kr 9.600,-

Et regnskap skal oppfylle lovkrav og gi riktig informasjon til myndighetene og foretaket selv. For å sikre at grunnlaget for skattemelding og årsregnskap er riktig må regnskapet avstemmes og kvalitetssikres. Ved kjøp av liten kvalitetspakke årsoppgjør får du 5 timer bistand til å klargjøre regnskapet til utarbeidelse av skattemelding og årsregnskap, deriblant bistand med påkrevd avstemming av balanseposter. Ved kjøp av stor kvalitetspakke får du inntil 8 timer bistand til å klargjøre regnskapet til utarbeidelse av skattemelding og årsregnskap. Teknisk utarbeidelse av skattemelding og årsregnskap er ikke inkludert i prisen. Se prisliste for hhv årsoppgjør aksjeselskap og enkeltpersonforetak ***)

 

Vil du vite mer?

For informasjon om pris på produktpakker, Sparebank 1 Regnskap, integrasjoner og transaksjonspriser på banktjenester, sjekk her.

Systemkostnader tilkommer. Alle priser er eks. mva. Prisene gjelder for 2022 og reguleres hvert år ved årsskifte.

Ta kontakt for å gjøre avtale om ønsket bistand.

Kontakt meg om Bank+Regnskap

 

*) Inkluderer lovpålagte handlinger etter hvitvaskingsloven

**) Inkluderer maksimalt 5 timer ved utarbeidelse av årsoppgjør Aksjeselskap og maks 3 timer ved utarbeidelse av årsoppgjør for Enkeltpersonforetak.

***) Se prisliste for bistand utover timer inkludert i pakken.

Kontakt oss