Om oss

Økonomihuset er blant Norges største regnskapsbedrifter og består av to forretningsenheter, hver med sitt eget kompetanseområde. Etter 40 år er vi nå 80 dedikerte spesialister og medarbeidere som dekker alt innen regnskapstjenester, HR- og lønnstjenester, outsourcing og økonomisk rådgiving. Dette betyr at vi kan løse større oppgaver enn de fleste andre byråer.

Økonomihuset har som mål å tiltrekke seg kompetent arbeidskraft gjennom både nyutdannede og erfarne medarbeidere.

Jobb & utdanning

Økonomihuset har som mål å tiltrekke seg kompetent arbeidskraft gjennom både nyutdannede og erfarne medarbeidere.

Vi har derfor i flere år vært aktivt engasjert i forhold til Universitetet i Sørøst-Norge. For tiden er vi gjennom Økonomiklyngen med som økonomisk bidragsyter, sammen med andre virksomheter i Ringerike, for å videreutvikle universitetet.

Ved utlysning av separate stillinger i Økonomihusene anmoder vi deg om å søke spesielt på den enkelte stilling.

Vi har alltid vært engasjert i lokal idrett og kultur.

Idrett og kultur

Vi har alltid vært engasjert i lokal idrett og kultur.

Vi har gjennom årene vært støttespiller for lokale toppidrettsutøvere. Fokus på idrett for barn og ungdom er etter vår oppfatning viktig, for at flest mulig skal få en god start i livet. Vi er for tiden derfor en aktiv støttespiller både innen fotball, håndball og ishockey

Kultur er også en viktig brikke i samfunnet og russerevyen er et prosjekt vi har støttet i mange år.

Fokus på idrett og aktivitet generelt er også et satsningsområde internt i bedriften. Vi støtter derfor tiltak som helsestudio for ansatte, fellestreninger, Ringeriksmaraton og Hytteplanmila. Ved siden av å være bra for helsen, gir disse aktiviteter samhold og fellesskapsfølelse.

Bli kunde hos oss

Bli kunde hos oss

Starte noe nytt? Bytte regnskapsfører? Rådvill? Kontakt oss!

Avtal et uforpliktende møte

Kontakt oss